Ágasvári Turistaház

Az Ágasvári Turistaházban megszálló vendégeink számára 4-ágyas szobák állnak rendelkezésre szobánként két-két emeletes (nem vas!) ággyal, melyekhez igény szerint ágyneműt biztosítunk. Vendégeink tisztálkodásra a turistaházban elhelyezett zuhanyzót vehetik igénybe. Kérjük ügyeljenek a gazdaságos vízhasználatra, mert, vezetékes víz hiányában, a turistaházat a közelben fakadó, nem túl bővizű forrás látja el.

Minden szobában található fali csatlakozó, amelyek segítségével pl. feltölthetik mobil telefonjaikat. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy áramot csak az esti időszakban biztosítunk. Az áramot aggregátorral állítjuk elő, ezért a nagy energiaigényű berendezések használatát kérjük mellőzzék. Napközben áramot nem szolgáltatunk. A turistaházban megszálló vendégeink számára azt tanácsoljuk, hogy zseblámpát is hozzanak magukkal.

A turistaház területén csak a Pannon hálózata érhető el. A Vodafone nem, a T-mobil is csak a tisztás végéből használható.

Sátrazás a turistaház melletti tisztáson saját sátrakkal, bejelentkezés mellett, lehetséges.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy szállásigényüket idejében jelezzék!

A szobák kulccsal zárhatók. Kérjük azonban, hogy értékeikre vigyázzanak! Az esetlegesen elveszett holmikért felelősséget nem vállalunk!

A turistaházban büfé üzemel, mely minden hétvégén várja kedves látogatóinkat. Reggelit, ebédet és vacsorát igény szerint biztosítunk.

Üdülési csekket nem fogadunk el!

Kellemes időtöltést kívánunk!